Vårt Hunddagis

Har du svårt att få ihop vardagen med din pälsiga familjemedlem?
Ebbarps hundpensionat & dagis finns här för dig!

Ebbarpshundpensionat & dagis
i Laholm

Hunddagis

Hos oss har vi 18 boxar som är stora med bra utrymme. Vi har även en stor lekhage ute där dom kan få busa av sig. Vi tar emot både löptikar och hanar här hos oss. Under dagarna så går vi promenader, leker och gör olika aktiviteter. Läs mer nedan.

Priser

Välkommen att kontakta oss redan idag om du har några frågor eller funderingar och om du vill boka plats för din hund. Det går bra att ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär så svarar vi så snart vi har möjlighet. Följ oss gärna även på Facebook eller Instagram där du kan se fler bilder och få ta del av vår vardag.

Öppettider
Mån-fre 06:00-19:00
Övriga dagar: Enligt överenskommelse

En frisk hund

Er hund skall vara frisk och ha ett fullgott vaccinationsskydd (Valpsjuka, Parvo, HCC och kennelhosta.) Ni ska kunna visa upp vaccinationsintyget, samt ska hunden vara försäkrad. 

Viktig information

Förtida uppsägning:
Om hunden i samband med invänjning på hunddagiset har uppenbara svårigheter att anpassa sig i hundgruppen eller hunddagiset så har hunddagiset rätt att säga upp avtalet till omedelbart upphörande; sådan uppsägning kan dock ske endast under 2 veckor räknat från det att hunden börjat vistas på hunddagiset. Detta gäller inte om hundägaren väljer att avsluta. Då gäller 3 månaders uppsägning.

Ingen reducering av avgift vid utebliven vistelse:
Hundägaren har inte rätt till någon reducering av överenskommen avgift om hunden inte kan vistas på hunddagiset pga. sjukdom, skada, smitta, löp eller ohyra hos hunden.
Någon rätt till reducerad pris föreligger ej heller om hundägaren väljer att inte lämna in hunden (t.ex. i samband med hundägarens ledighet eller sjukdom) eller om hundägaren väljer att hämta hunden tidigare än enligt överenskommelse.

Inlämning av hunden:
Hundägaren ansvarar för att hunden är välrastad och frisk då den lämnas in till hunddagiset. Vid skälig misstanke om att hunden är sjuk, skadad eller smittbärande får hunddagiset vägra att ta emot hunden.

Hundägarens skyldighet att informera:

Hundägaren skall utan dröjsmål informera hunddagiset vid förändringar som rör hundens försäkring, utfodring, hälsostatus och kontaktuppgifter till hundägare, samt meddela när hunden börjar löpa.

Betalningsvillkor:
Hunddagiset har rätt att tillämpa förskottsbetalning. Vid betalningsdröjsmål har hunddagiset rätt att vägra ta emot hunden och vidare har hunddagiset rätt att debitera dröjsmålsränta enligt lag. Vid väsentligt betalningsdröjsmål får hunddagiset säga upp avtalet till omedelbart upphörande.

Notera att hunddagis har 3 månaders uppsägningstid.

Vanliga frågor

Ja, just nu har vi två lediga platser till nya hundar.

Hunddagiset har rätt att tillämpa förskottsbetalning. Vid betalningsdröjsmål har hunddagiset rätt att vägra ta emot hunden och vidare har hunddagiset rätt att debitera dröjsmålsränta enligt lag. Vid väsentligt betalningsdröjsmål får hunddagiset säga upp avtalet till omedelbart upphörande.

Vi öppnar 06:00 på vardagarna och stänger kl 17:00 men behöver man hämta senare så går det bra med bara man meddelar oss.
Vi har öppet på röda dagar även julafton och Nyårsafton.
Rulla till toppen