Tjänster

18 boxar och en stor lekhage

Hos oss har vi 18 boxar som är stora med bra utrymme. Vi har även en stor lekhage ute där dom kan få busa av sig. Vi tar emot både löptikar och hanar här hos oss. Under dagarna så går vi promenader, leker och gör olika aktiviteter. Viktigt att meddela om eran tik löper.

Er hund skall ha ett fullgott vaccinationsskydd (Valpsjuka, Parvo, HCC och kennelhosta.) Ni ska kunna visa upp vaccinationsintyget, samt ska hunden vara försäkrad.

Välkommen att kontakta oss redan idag om du har några frågor eller funderingar och om du vill boka plats för din hund. Det går bra att ringa, maila eller fylla i vårt kontaktformulär nedan så svarar vi så snart vi har möjlighet. Följ oss gärna även på Facebook eller Instagram där du kan se fler bilder och få ta del av vår vardag.

Nu tar vi även emot för badning och kloklippning. Ring oss för att boka tid!

Trimning

Kontakta Nicole på +46 (0)72 – 022 91 34 för bokning.

Hundpensionat

Betalning sker när vistelsen är slut.

Avbokning

Högsäsong –  Avbokning måste göras minst 4 veckor innan bokat datum. Annars full betalning.

Lågsäsong –  Avbokning måste göras minst 2 veckor innan bokat datum. Annars full betalning.

Hunddagis

Förtida uppsägning:
Om hunden i samband med invänjning på hunddagiset har uppenbara svårigheter att anpassa sig i hundgruppen eller hunddagiset så har hunddagiset rätt att säga upp avtalet till omedelbart upphörande; sådan uppsägning kan dock ske endast under 2 veckor räknat från det att hunden börjat vistas på hunddagiset. Detta gäller inte om hundägaren väljer att avsluta. Då gäller 3 månaders uppsägning.
 
Betalningsvillkor:
Hunddagiset har rätt att tillämpa förskottsbetalning. Vid betalningsdröjsmål har hunddagiset rätt att vägra ta emot hunden och vidare har hunddagiset rätt att debitera dröjsmålsränta enligt lag. Vid väsentligt betalningsdröjsmål får hunddagiset säga upp avtalet till omedelbart upphörande.
 
Hundägarens skyldighet att informera:

Hundägaren skall utan dröjsmål informera hunddagiset vid förändringar som rör hundens försäkring, utfodring, hälsostatus och kontaktuppgifter till hundägare, samt meddela när hunden börjar löpa.

Inlämning av hunden:
Hundägaren ansvarar för att hunden är välrastad och frisk då den lämnas in till hunddagiset.
Vid skälig misstanke om att hunden är sjuk, skadad eller smittbärande får hunddagiset vägra att ta emot hunden.

Ingen reducering av avgift vid utebliven vistelse:
Hundägaren har inte rätt till någon reducering av överenskommen avgift om hunden inte kan vistas på hunddagiset pga. sjukdom, skada, smitta, löp eller ohyra hos hunden.
Någon rätt till reducerad pris föreligger ej heller om hundägaren väljer att inte lämna in hunden (t.ex. i samband med hundägarens ledighet eller sjukdom) eller om hundägaren väljer att hämta hunden tidigare än enligt överenskommelse.

Hundens försäkring:
Hunden skall vara liv- och veterinärvårdsförsäkrad.

Hundägaren skall även ha en hemförsäkring som omfattar ansvarsförsäkring för hund.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Jessica & Daniel Johansson

Ebbarp 89
31293 Laholm
0702003845
ebbarpshunddagis@hotmail.com

Öppettider hunddagis
Mån - Fre: 06:00-18:00
Lör - Sön: 9:00 - 17:00

Övriga tider
Enligt överenskommelse

Translate »