Om Oss

Vi finns i Ebbarp som ligger mellan Skogaby och Laholm på landet. Vi är utbildade inom hunddagisföreståndare och har även en kennel sedan 20 år tillbaka, läs mer nedan!

Nominerade till Årets Nykomling i Laholm

Vi tycker att det är otroligt kul att ha blivit nominerade till årets nykomling i Laholm vi tror det har att göra med vår förmåga att anpassa oss efter varje hunds enskilda behov oavsett om dem behöver ett ordentligt träningspass i skog och sjö eller om dem bara behöver vila upp sig i en trivsam miljö. 

Varför välja oss?

Välkommen till Ebbarps hundpensionat och dagis.
Ditt hunddagis i Laholm där vi tar hand om din fyrbenta vän med kärlek och omsorg. Hos oss är varje hund unik och vi strävar efter att skapa en trygg och rolig miljö där din hund kan trivas och må bra under dagen.

Passion

Vår kärlek till hundar genomsyrar allt vi gör. Vi är passionerade hundälskare som brinner för att skapa en positiv upplevelse för varje hund som besöker oss.

Flexabilitet

Behöver du hundpassning under en kortare eller längre period? Vi erbjuder flexibla alternativ för hundpassning som kan anpassas efter dina resplaner och behov.

Erfarenhet

Vårt team består av erfarna och passionerade hundälskare som brinner för att skapa en positiv och trygg miljö för alla hundar som är hos oss.

Säkerhet och omsorg

Vi har noga koll på alla hundar och värnar om att dem ska känna sig trygga hos oss. Kontakta oss gärna vid frågor!

Ett riktigt hundliv!

Vi som driver Ebbarps Hundpensionat och Hunddagis bor i Ebbarp som ligger mellan Skogaby och Laholm på landet. Vi är utbildade inom hunddagisföreståndare och har även kennel sedan 20 år tillbaka, så vi är en hundvan familj. Familjen består av mig Jessica, min man Daniel och fyra barn. Vår dotter Nicole är även hon utbildad till föreståndare för hunddagis samt till väktare och hundförare. Vi ställer ut och tävlar med våra hundar. För oss är det viktigt att att hundarna har det bra och trivs hos oss och därför ger vi dem mycket kärlek, utevistelse och lek. Varmt välkommen till oss!

Träffa våra hundskötare

Grundare

Jessica Johansson

Jag har haft hund sen jag var liten och har alltid gillat att träna hundar. Min första egna hund var en tervueren som jag fick av min pappa. Jag har haft hund sedan dess. Idag driver jag vår kennel med Daniel och föder upp Tysk schäfer samt American Akita. Jag driver även Ebbarps hundpensionat och Dagis sedan 5 år tillbaka.

Grundare

Daniel Johansson

Jag är född och uppvuxen med en kennel hemma där min mamma födde upp shetland sheepdog i många år. Sen träffade jag Jessica och då blev det ännu mer med hundar. Jag kör Lastbil på dagarna och hjälper till med Hunddagiset och hundpensionat som vi driver när jag inte jobbar med det andra. Jag är även med när vi är och tävlar med våra hundar runt om i landet.

Följ oss gärna på våra sociala medier och ta del av våra dagliga äventyr!

Rulla till toppen